Ervaringen

Reviews van diverse coachsessies

“Anneke is een hele fijne en lieve coach waar mijn dochter zich al heel snel op haar gemak voelde. Dankzij de vele tips, de vele praktische oefeningen en fijne gesprekken is mijn dochter echt gegroeid op mentaal gebied en ben ik Anneke mega dankbaar voor haar professionele begeleiding.” (moeder van 12 jarige dochter)

“Ik heb heel veel aan de steun van Anneke gehad en zij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik het kan!” (M. 12 jaar)

Anneke straalt rust en vriendelijkheid uit. Ze geeft je ruimte om te vertellen maar ook om haar feedback/ inzichten te verwerken. Ze komt met fijne oefeningen die echt een eye-opener kunnen zijn. De sfeer is ondanks de onderwerpen nooit zwaar en dat vind ik erg fijn.“ (S. 44 jaar)

“Ik weet nu hoe ik rood of groen kan denken dus hoef ik niet meer zo boos te zijn. Ook weet mama nu beter wat ik bedoel.” (M. 9 jaar)

Anneke luistert goed naar waar ik mee zat. Ook kreeg ik fijne tips zodat ik nu kan reageren zoals ik dat wil in bepaalde situaties“ (Tiener anoniem)

“Heel aardig en voelt aan als gezellig praten ipv therapie. Ik vond het fijner dan andere. Fijn om met iemand te kunnen praten behalve mijn ouders.” (G. 12 jaar)

“Mijn zoon was in zijn eindexamen jaar zijn gehele motivatie kwijt. Na een paar keer bij Anneke te zijn geweest zag hij in weer in waarvoor hij het deed, én is geslaagd!” (moeder van 17 jarige)

%d bloggers liken dit: