Wie ben ik

Allereerst ben ik moeder van twee geweldige pubers. Maar bovenal ben ik een mensen-mens. Ik ben zeer geïnteresseerd in ieder zijn eigen verhaal, zonder oordeel. Ook ik heb de pieken en dalen van het leven ervaren, zoals vele ziekenhuisopnames van zowel mezelf als mijn zoon. Nu doe ik wat ik het allerliefste doe: zorgen dat ogen weer gaan stralen en je met je eigen positieve gedachten je eigen leven kunt leven. 

Anneke

Voor ik begon aan mijn opleiding tot kindercoach heb ik aan de HEAO International Management gestudeerd. Na een deel-opleiding te hebben gevolgd bij Psychodynamica in Scherpenzeel, heb ik de basis én vervolg kinder- en opvoederscoaching doorlopen bij Magie van Kindercoaching. Daar heb ik de Coachee spel licentie verkregen. Ik werk graag met oefeningen geïnspireerd op  Voice Dialogue. 

Voor jongeren geef ik de workshop: “Weerbaar communiceren voor tieners en/of ouders”. Of de training “concentreren op school”. En de “Ik Leer Leren” training van het centrum Tea Adema.

Ook ben ik werkzaam als medisch pedagoog/kindercoach bij 4Kids2Tell waar ik werk met kinderen die diabetes of een chronische ziekte hebben. En begeleid ik kinderen/jongeren met prikangst.

 

4kids2tell

4kids2tell is een organisatie en concept (inclusief instructies, leermiddelen, instrumenten) waarbij medisch-technische handelingen, pedagogische begeleiding en coaching, worden ingezet rondom kinderen met diabetes en het gezin, om te zorgen dat zelfmanagement wordt vergroot. Onze begeleiding is gericht op het kunnen omgaan door het kind en door het gezin met de diabetes van het kind, met de medisch technische handelingen en de effecten hiervan op de ontwikkeling en opvoeding van het kind. Dit alles om kinderen en hun ouders in hun kracht te zetten, zodat zij beter in staat zijn om de diabetes te integreren in hun dagelijkse leven (o.a therapietrouw, goede bloedglucoses, etc). Wij zorgen ervoor dat kinderen en ouders het zelf kunnen en dat de zorg voor het gezin (bijvoorbeeld door continue inzet van de Thuiszorgorganisatie) kan worden geminimaliseerd.

Mijn praktijk

Je bent altijd welkom in mijn praktijkruimte in Goirle. Ik kan ook bij je thuis of op een andere locatie komen.

Samen ontdekken wie jij bent

%d bloggers liken dit: